Наши партнеры

MenuFCN tæmmer løverne

Dansk fodbold

FC Nordsjælland vandt overraskende med 1-0 over FC København i sæsonens første kamp. Det er første gang nogensinde, at FCN vinder over FCK.

FC København var storfavoritter til dagens kamp på Farum Park, da de danske mestre aldrig nogensinde har tabt til FC Nordsjælland. Dog spillede FC Nordsjælland lige op med Københavnerne i en målløs første halvleg, hvor FC Nordsjællands Kim Christensen havde en del gode indgreb og en fantastisk redning.

I anden halvleg skulle vi helt frem til overtiden, før der skete noget. Det var FC Nordsjællands nyindkøb Issey Nakajima-Farran der nemt kunne heade bolden i mål efter et flot angreb.

Efter scoringen satsede FC København alt og fik et hjørnespark, hvor målmand Jesper Christiansen gik med op i Nordsjællands felt. Den danske landsholdsmålmand headede på overlæggeren efter et fantastisk tilløb, men bolden nåede ikke ind i FCNs mål før dommeren fløjtede af, og dermed vandt FC Nordsjælland deres første sejr nogensinde i mod FC København, og fik dermed en fantastisk start på sæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu