Наши партнеры

Menu



FCN-spillere glæder sig over sejr

Dansk fodbold

I weekenden vandt FC Nordsjælland 3-0 over Silkeborg IF og indtog derfor midlertidigt SAS Ligaens førsteplads, og det vækker selvsagt glæde hos spillerne i klubben.

Det var SAS Ligaens førerhold, der blev sendt hjem med et 0-3-nederlag, da Silkeborg IF gæstede FC Nordsjælland på Farum Park. Efter kampen giver angriber Rawez Lawan, målmand Nenad Novakovic og forsvarsspiller Dennis Cagara udtryk for deres glæde over sejren.

Angriber Rawez Lawan kom til FC Nordsjælland fra AC Horsens og var manden bag målet til 1-0. Han siger til FC Nordsjællands hjemmeside:

”Det var selvfølgelig dejligt at score det mål. Jeg følte ikke noget pres på mig for at skulle score, men det føltes alligevel som en stor lettelse, for jeg ville jo så gerne give noget til fansene og klubben. Som ny spiller vil man gerne vise, at man kan bidrage med noget, og jeg er mest glad på holdets vegne. Det var den sejr, vi så gerne ville have.”

Målmand Nenad Novakovic blev kåret til dagens spiller, men sender roserne videre til sit forsvar:

”Spillerne foran mig gjorde det rigtig godt i dag og gjorde det let for mig at være målmand. Bortset fra Silkeborgs chance lige i starten gav vi ingen 100%-chancer væk i forsvaret, og så er min opgave jo bare at gribe ind i spillet og sørge for ro. Det var virkelig teamspirit hele vejen igennem. Alle mand var klar og koncentreret hele tiden, og det var jeg også, så vi fik lukket godt af.”

Også backen Dennis Cagara glæder sig over sejren og den midlertidige førsteplads i SAS Ligaen:

”Det var en fornøjelse at spille i dag, og nu skal vi for en stund nyde, at vi ligger nr. 1, og så skal vi i gang med at lade op til næste kamp, så vi kan holde ved. Der er grund til at rose hele holdet. I dag spillede vi klogt, og i 2. halvleg holdt vi kynisk på bolden i egne rækker for så pludselig at slå til med hurtigt opspil gennem banen. Det føles fantastisk, og nu skal vi i de kommende kampe udnytte den her super start.”



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu