Наши партнеры

Menu



FCN-spiller stopper karrieren

Dansk fodbold

FC Nordsjællands Anders Alding er langtidsskadet, og netop denne skade har fået midtbanespilleren til at stoppe sin fodboldkarriere.

FC Nordsjællands 24-årige midtbanespiller Anders Alding har måttet se holdet kampe fra tribunerne i over to år, grundet en langtidsskade. Alding har ikke spillet SAS Liga-fodbold siden december 2004, og i dag har han valgt at lægge støvlerne på hylden.

”Jeg har været igennem to et halvt års frustrerende skadeshelvede, og nu er der kun en mulighed. Jeg græder med det ene øje, men smiler med det andet, for dette er også starten på en ny positiv tilværelse for mig, hvor jeg ikke har daglige frustrationer,” fortalte Anders Alding til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen er ærgerlig på den unge spillers vegne, og han beklager sig da også over Anders Aldings beslutning, som han modtog i dag.

”Alding var allerede i en meget ung alder en stor profil både på og udenfor banen. Anders Alding er en fantastisk fighter, og så er han et behageligt menneske, som er ekstrem afholdt af alle i FC Nordsjælland. Vi har dog forståelse for hans beslutning, og Anders skal nok skabe sig en god karriere uden for banen, da han er rigtig godt begavet og en ukuelig fighter,” fortalte Jan Laursen.

Anders Alding nåede at spille 64 kampe for FC Nordsjælland, hvor han scorede et mål.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu