Наши партнеры

MenuFCN smed sejr væk til sidst

Dansk fodbold

FC Nordsjælland var i dag på besøg hos HB Køge, og kampen blev ikke nogen nævneværdig en af slagsen. 1-1 blev resultatet efter mål af Rawez Lawan og Fabinho.

FC Nordsjælland var kommet godt fra start i SAS Ligaen inden dagens udekamp mod HB Køge, der havde fået en knap så god start på den første sæson i SAS Ligaen nogensinde for det nye hold.

FC Nordsjælland var da også dem, der først lagde et tungt pres mod Lars Bjerrings HB Køge-mål. Mål gav det dog ikke til Morten Wieghorsts tropper, der også måtte sande, at HB Køge fik de største chancer inden pausefløjtet, som kom ved stillingen 0-0.

Efter pausen kom der mere damp på kedlerne, da FC Nordsjælland tre minutter inde i anden halvleg satte Martin Bernburg ind, som straks var med til at lægge et pres på HB Køge-forsvaret.

Efter den times spil fik FC Nordsjælland også hul på bylden, da indkøbet fra AC Horsens Rawez Lawan kunne bringe gæster i front efter et flot indlæg fra Bajram Fetai.

Det resultat så også ud til at holde kampen ud, men fem minutter før tid skete det utænkelige. HB Køges Fabinho fik nemlig bragt balance i regnskabet, da han flot driblede ind i FC Nordsjælland-feltet og udplacerede Novakovic i FCN-målet.

Dermed fik HB Køge sit andet point i dette års SAS Liga og rykkede op på 11. pladsen foran Randers, der tabte 3-1 hjemme til Brøndby. FC Nordsjælland ligger placeret som nummer tre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu