Наши партнеры

MenuFCN køber canadisk landsholdsspiller

Dansk fodbold

FC Nordsjælland kunne i dag præsentere den den 28-årige midtbanespiller, Patrice Bernier, der skifter fra 2. Bundesliga-klubben Kaiserslautern.

FC Nordsjælland har efter afgangene af Kim Christensens og Allan Olesen haft brug for flere rutinerede kræfter, hvilket klubben fik hentet i dag. Der er tale om den 28-årige canadiske midtbanespiller, Patrice Bernier, der kommer til Farum-klubben fra Kaiserslautern.

”Der er altid hård konkurrence om de gode spillere, og derfor er vi beærede over, at en så erfaren A-landsholdsspiller vælger os som sin fremtidige klub,” udtaler FC Nordsjællands ejer Allan K. Pedersen til Ekstra Bladet.

Sportschefen udtrykker ligeledes glæde, men understreger, at man fortsat er på jagt efter defensive spillere.

”Vi har fulgt Patrice gennem lang tid, og vi glade for at det er lykkedes at få en klassespiller som ham på kontrakt i FC Nordsjælland. Vi er stolte over at han har valgt os frem for nogle af de helt store klubber i Skandinavien. Vi søger dog stadig i dette transfervindue efter flere modne spillere især til vores defensive organisation, som kan give holdet mere stabilitet og rygrad og dermed støtte og udvikle vores mange unge talentfulde spillere,” siger sportsdirektør, Jan Laursen, til klubbens hjemmeside.

Bernier har underskrevet en treårig aftale, og mangler nu blot det obligatoriske lægetjek.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu