Наши партнеры

MenuFCN-forsvarer vil ikke forlænge

Dansk fodbold

FCN’s svenske forsvarer, Johnny Lundberg, vil ikke forlænge med den nordsjællandske klub, som i foråret har brugt nyindkøbet Michael Parkhurst, der har fortrængt Lundberg fra startopstillingen.

Lundbergs kontrakt løber 2009 ud, og den har han ikke tænkt sig at forlænge. Svenskeren har modtaget et kontraktudspil fra FC Nordsjælland, men det har han afvist, fordi han vil prøve kræfter med en bedre liga end SAS Ligaen.

”Jeg vil prøve kræfter med en bedre liga, så jeg takkede nej, da klubben kom med et nyt kontraktforslag. Nu har de købt en anden midterforsvarer, og det er helt klart, at de satser på ham i stedet,” fortæller Lundberg til Helsingborgs Dagblad.

Svenskeren er blevet skubbet ud på bænken af amerikanske Michael Parkhurst, der blev hentet i vinterpausen og det synes Lundberg ikke er sjovt, men han har alligevel en forståelse for valget.

”Jeg kan forstå, at de vil spille den nye stopper ind nu, hvor de ved, at jeg smutter. Men det er ikke sjovt at sidde på bænken, og det er klart, at jeg håber det løser sig så hurtigt som muligt,” lyder det fra midterforsvaren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu