Наши партнеры

MenuFCN-forsvarer ude i minimum et halvt år

Dansk fodbold

FC Nordsjællands Simon Richter er sandsynligvis en frustreret mand for tiden. Han har nemlig pådraget sig en korsbåndsskade for anden gang, og det betyder minimum yderligere et halvt år på skadeslisten.

FC Nordsjælland havde netop fået en topmotiveret Simon Richter tilbage, efter at han havde siddet ude i halvandet år med en korsbåndsskade i venstre knæ, men nu lyder den ærgerlige melding, at hans korsbånd i højre knæ er revet over.

Klubben regner derfor ikke med, at Simon Richter får mere spilletid i 2009.

”Det er noget skidt, men jeg håber, at jeg kan komme tilbage, ligesom jeg gjorde med mit venstre knæ. Jeg skal holde hovedet højt og vise den styrke, der bragte mig tilbage dengang. Hvis jeg skal finde noget positivt i det her, så er det netop, at jeg føler mig mere klar til at gå igennem det. Jeg er ikke så naiv som sidste gang, og nu ved jeg, hvad der skal til, og hvad der skal gøres for at komme ud på den anden side,” fortæller Simon Richter til FC Nordsjællands hjemmeside.

Richter pådrog sig skaden ved mandagens træning, og måtte torsdag sluge den bitre pille, da han modtog resultatet af scanningen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu