Наши партнеры

MenuFCN-forsvarer ude i en måned

Dansk fodbold

FC Nordsjællands forsvarsspiller, Henrik Kildentoft, var nødsaget til at forlade grønsværen før tid, da holdet mødte Brøndby. Kildentoft pådrog sig en ankelskade, og han må nu sidde ude i omkring en måned.

FC Nordsjælland forsvarer Henrik Kildentoft blev ukampdygtig, da holdet mødte Brøndby i sidste weekend. Kildentoft pådrog sig en ankelskade og måtte derfor skiftes ud. I dag lød dommen på en skadespause på tre til fire uger.

”Henrik har forstuvet sin højre ankel pga. det vrid han fik i kampen mod Brøndby. Heldigvis er der ingen komplikationer, så med lidt held kan han blive klar til SAS Liga kampen mod HB Køge d. 21. november,” forklarer fysioterapeut i FC Nordsjælland, Jacob Møller, til klubbens hjemmeside.

”Når nu det er sket, så er det mit held i uheldet, at skaden kommer lige op til en landskampspause, så jeg nok kun kommer til at misse en enkelt kamp, hvis alt går vel. Lige efter kampen i søndags havde jeg også smerter i knæet og frygtede, at det kunne være værre end en forstuvet ankel, så diagnosen her er til at leve med, trods alt,” fortæller Henrik Kildentoft til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu