Наши партнеры

MenuFCN-forsvarer solgt til hjemland

Dansk fodbold

FC Nordsjællands forsvarer, Johnny Lundberg, skal for fremtiden slå sine folder i Halmstad, der spiller i hjemlandet Sverige.

Johnny Lundberg, som har spillet for FC Nordsjælland igennem de senere år, har tidligere givet udtryk for, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt med nordsjællænderne, som ville udløbe i slutningen af 2009.

Onsdag aften kunne FCN må meddele, at 27-årige Lundberg forlader Farum Park, for i stedet at vende hjem til Sverige, hvor han har fået en treårig kontrakt med Halmstad.

”Jeg glæder mig også til at få muligheden for at prøve noget nyt i en liga, som jeg kender godt og før har spillet i. Og Halmstad er en god klub, der tør satse på deres egne idéer, både hvad angår spillestil og spillertyper,” fortæller Lundberg til FCN’s hjemmeside og tilføjer:

”De sparker ikke bare boldene frem af banen, og det passer godt til mig og ikke mindst det. jeg har været vant til i FC Nordsjælland. Så jeg er meget glad for den kontrakt på 3,5 år jeg har fået der, og jeg ser meget frem til de nye udfordringer, der venter mig i Halmstad og Sverige.”

Lundberg nåede at repræsentere 93 gange, hvor det blev til fem scoringer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu