Наши партнеры

MenuFCN forstærkes med talentfuld trio

Dansk fodbold

FC Nordsjælland er i gang med at forstærke deres U17-trup. I dag har de hentet tre talentfulde spillere, forsvareren Mehmet Yalcin, midtbanespilleren Thomas Jensen samt angriberen Anwar Mardan. De tiltræder alle fra Holbæk.

FC Nordsjælland har i dag hentet tre 15-årige stortalenter fra Holbæk i bestræbelserne på at forstærke klubbens U17-mandskab.

Der er tale om forsvareren Mehmet Yalcin, midtbanespilleren Thomas Jensen samt angriberen Anwar Mardan.

”Jeg er meget glad for de underskrifter, for det føles som en sejr at hente de tre talenter samlet til FCN i hård kamp med flere andre store klubber, der også havde spottet deres potentiale. Men til sidst valgte de FCN, fordi de synes bedst om måden, vi gør tingene på her i klubben,” fortæller Kenneth Rasmussen, FCN’s talentchef, til klubbens hjemmeside, og han fortsætter:

”Vi fik øje på dem for et år siden og har vel set 10-15 af deres kampe. Vi har været meget imponeret og tog derfor i vinter kontakt til Holbæk og derefter til drengene og fortalte om vores interesse. Det har været seje forhandlinger, fordi de også blev tilbudt andre muligheder, men heldigvis lykkedes det at få dem til FCN, og jeg glæder mig til at følge deres udvikling her,” slutter Rasmussen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu