Наши партнеры

MenuFCN forlænger med U21-landsholdsspiller

Dansk fodbold

FC Nordsjælland skrev i dag en treårig kontraktforlængelse med holdets danske U21-landsholdsspiller Nicki Bille Nielsen.

FC Nordsjællands Nicki Bille Nielsen skrev tidligere på efteråret en tre måneder lang kontrakt med klubben. Den unge offensivspiller har nu overbevist nordsjællænderne om sine kvaliteter i en sådan grad, at han i dag kunne underskrive en treårig kontrakt med klubben.

”Nicki kom jo med et meget svært udgangspunkt fra Italien, hvor han havde nogle hårde oplevelser og meget lidt fodbold det sidste stykke tid. Vi var nødt til at se, om det havde knækket ham eller gjort ham stærkere. Og vi fandt hurtigt ud af, at det var det sidste, der var tilfældet. Nicki er den sidste mand, der forlader træningsbanen hver dag, og han arbejder stenhårdt med alle de ting vi gerne vil forbedre i hans spil, så han passer ind i det fodbold vi spiller her. Han har i den grad givet os tro på, at han har en fremtid hos os, og at han er værd at satse på,” siger assistenttræner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

”I de tre måneder jeg har været i FC Nordsjælland har jeg fundet glæden og lysten til fodbold igen, og jeg har fået min plads tilbage på U21-landsholdet. Det har været en fornøjelse at stå op om morgenen og tage til træning. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft flere minutter på banen i kampene, men når vi starter op igen i det nye år, så starter vi alle fra nul, og så er jeg sikker på jeg nok skal få kæmpet mig til en plads på holdet. Det er jeg god nok til, og jeg bliver hele tiden bedre i de rammer jeg er i nu,” siger Nicki Bille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu