Наши партнеры

MenuFCN-duo: Svært at fremhæve noget positivt

Dansk fodbold

OB satte tidligere i dag FC Nordsjælland på plads, da nordsjællænderne led et hjemmenederlag på 0-2. Holdets forsvarer, Andreas Bjelland, indrømmede, at OB’erne var bedre i dag, mens holdkammeraten Benjamin Kibebe havde svært ved at fremhæve noget positivt fra FCN’s side.

“Vi møder et klart bedre hold i dag. Så kort kan det vel siges. Vi formår slet ikke at bryde deres defensiv op, og så giver vi dem alt for mange dødboldssituationer, som de er så farlige på,” sagde FCN-forsvarer Andreas Bjelland til klubbens hjemmeside og uddybede:

“Vi får lidt bedre fat efter pausen, men vi får alligevel ikke for alvor sat os på kampen, og de kunne godt have scoret et mål mere mod slutningen.”

Benjamin Kibebe forklarer, at holdet giver OB’erne for mange dødboldsmuligheder, og han er også enig med sin medspiller i, at fynboerne var flere niveauer over FCN i dag.

“Det er meget svært at finde noget positivt i den her kamp set med vores øjne. Vi giver dem alt for mange frispark, og vi kom for sent til andenboldene. De var så meget bedre end os i dag, og vi må kigge fremad og indad på vores egen præstation. Det er svært i øjeblikket, og det kræver hårdt arbejde af os alle frem mod de næste kampe,” fortalte Benjamin Kibebe.

Læs også:

OB fastholder førstepladsen efter sejr

Lars Olsen: Savner målet til 3-0Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu