Наши партнеры

MenuFCM’s Jesper Mikkelsen skifter til Esbjerg

Dansk fodbold

Jesper Mikkelsen skifter FC Midtjylland ud med SAS Liga-konkurrenterne Esbjerg, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt.

FC Midtjylland har haft travlt med salgene på det seneste. Tidligere i dag sagde klubben farvel til forsvarsspilleren Ulrik Lindkvist, som skiftede til AGF, og nu siger klubben også farvel til den 26-årige midtbanespiller

Jesper Mikkelsen forlader de midtjyske ulve med øjeblikkelig virkning til SAS Liga-konkurrenterne fra Esbjerg.

”Det bliver vemodigt på mange måder. Jeg har været helt vild glad for de år, jeg har haft i klubben, og når jeg ser på, hvad vi har drevet det til siden vi begyndte i 1. division, bliver jeg stolt over at have været en del af det. Jeg er trods alt den, der er noteret for flest kampe i FC Midtjylland,” fortalte Jesper Mikkelsen til klubbens hjemmeside og fortsatte.

”I de seneste par sæsoner er min udvikling måske gået lidt i stå, men det skal ses i sammenhæng med, at en række af dem, jeg har spillet på hold med, bare er eksploderet og har spillet sig på landshold og til kontrakter i udlandet. Det havde jeg jo også håbet på. Men nu får jeg en ny chance for at vise mig frem.”

Hos esbjergenserne genforenes Jesper Mikkelsen med cheftræner Troels Bech, som han kender fra fynboens tid i FC Midtjylland. Og frisparkseksperten glæder sig til at spille under Bech.

”Esbjerg henter mig blandt andet på grund af den måde, jeg er på, og det er jeg beæret over. Jeg kender Troels og var glad for ham i FC Midtjylland. Som personer minder vi måske en del om hinanden med hensyn til de krav, vi stiller til os selv og andre,” sagde Jesper Mikkelsen.

I Esbjerg fB visers der også stor tilfredshed med købet, som startede med de første forhandlinger i weekenden og som blot tre dage efter fik en underskift.

”Der er mange spillere på markedet som lige så mange klubber gerne vil have fat i. På den måde bliver prisen sat i vejret. Derfor er det også tilfredsstillende at kunne hente en spiller som Jesper Mikkelsen til Esbjerg, der har en vis erfaring på bagen som Superligaspiller, og som tilmed også er sulten efter at komme til en anden klub og få sat sit aftryk her,” sagde Niels Erik Søndergård.

Jesper Mikkelsen er noteret for 227 førsteholdskampe og 22 scoringer. I sidste sæson var Mikkelsen i aktion i 24 SAS Liga-kampe, som resulterede i tre scoringer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu