Наши партнеры

MenuFCM vendte truende nederlag til sejr

Dansk fodbold

Randers var tyve minutter fra at sikre sig sæsonens første sejr, men Mikkel Bechmanns føringsmål blev udlignet af Mikkel Thygesen og da Ken Ilsø med tolv minutter igen gjorde det til 2-1 har Randers stadigvæk deres første sejr i SAS Ligaen til gode.

Bundproppen Randers havde indtil opgøret endnu ikke været i foran i den indeværende sæson i SAS Ligaen. Det skete midtvejs i første halvleg, hvor et Randers-angreb blev afsluttet med at Marc Nygaard lagde bolden af til Mikkel Bechmann, som vendte rundt og sparkede bolden ind bag Martin Raska i FCM-målet.

Inden Randers-scoringen var kampen kedelig og chancefattig, men efter målet vågnede hjemmeholdet op og lagde et konstant aggressivt pres på gæsterne, hvilket resulterede i at Ken Ilsø var tæt på at bringe balance i regnskabet før pausen, men Ilsøs forsøg blev flot reddet af Kevin Stuhr-Ellegaard i Randers-målet.

FC Midtjylland fortsatte med at presse på i anden halvleg. Det gav bonus med tyve minutter igen, hvor Mikkel Thygesen bankede et frispark direkte i mål fra 30 meters afstand. Kevin Stuhr kunne se bolden stryge op i det ene målhjørne uden chance for at blive reddet.

Thygesen var langt fra færdig med at brillere. Kort tid efter var han arkitekten bag FC Midtjyllands føringsmål, da han kom igennem på venstrekanten og smed bolden ind i feltet, hvor Poul Hübertz lod bolden fortsætte skråt bagud til Ken Ilsø, som let kunne gøre det til kampens slutresultat 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu