Наши партнеры

MenuFCM udvider udlændingebestanden

Dansk fodbold

FCMs mange unge spillere fra Nigeria er allerede en dominerende faktor for såvel junior og ynglinge, som for superligaholdet, og nu får de så yderligere tre landsmænd at lege med.

Den 10. januar begynder de tre 16-årige nigerianere Izunna Arnest Uzochukwu, Sekou Jabateh Oliseh og Sylvester Emeka Igboun på FC Midtjyllands talentakademi, hvor de som deres forgængere skal kombinere fodboldspillet med en dansk uddannelse. Spillerne blev allerede opdaget i sommers, men skifter først nu efter at Udlændingestyrelsen har færdigbehandlet ulvenes anmodning om opholdstilladelse til de tre offensive spillere. I det midtjyske ser man spændt frem til at arbejde med spillerne, og man er klar til udfordringen med de unge spillere.

“De ligner meget de andre akademispillere vi har. De er alle tre offensivspillere, er hurtige, boldsikre og er teknisk fremragende. Taktisk har de stadig noget at lære, og det kommer de til på akademiet,” fortæller FC Midtjyllands akademidirektør, Claus Steinlein, til bold.dk.

Med de tre er der nu hele 11 nigerianske spillere i FC Midtjylland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu