Наши партнеры

MenuFCM-spiller: Vi skal gå videre

Dansk fodbold

FC Midtjylland blev i dag trukket ud til at møde islandske Keflavik i UEFA Cuppens første kvalfikationsrunde. Claus Madsen mener, at det er et hold, de skal slå.

FC Midtjylland sluttede i den forgange SAS Liga-sæson som nr. 2 og sikrede sig dermed adgang til UEFA Cuppen. Lodtrækningen til første kvalifikationsrunde fandt sted i dag, og midtjyderne skal møde islandske Keflavik. Et hold, som midtjyderne skal vinde over, ifølge offensivspilleren, Claus Madsen.

“Umiddelbart er det vel et hold vi skal slå. Det bliver da meget sjovt at møde Nicolai Jørgensen, men ellers kender jeg ikke så meget til dem. Men det er vel en okay lodtrækning,” sagde Claus Madsen til bold.dk.

“Nu så jeg nogle af de hold, der var med, og mange af dem er hold, vi skal slå. Det er klart, at der er nogle, der er bedre end andre, men Keflavik kender jeg ikke så meget til må jeg nok indrømme.”

Drømmen for Claus Madsen er klar. Midtjylland skal i gruppespillet.

“Det vil jo være super at komme med i det gruppespil, og så længe man ikke render ind i nogle af de kæmpestore klubber, så er det vel hold, hvor vi siger, at der skal man vinde. Første runde er vel noget man skal videre fra, sluttede Claus Madsen.

FC Midtjylland starter hjemme på SAS Arena den 19. juli.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu