Наши партнеры

MenuFCM sender tjekkisk forsvarer retur

Dansk fodbold

Den unge tjekkiste midterforsvarer, Petr Pavlik, har i denne uge været på prøvetræning i FC Midtjylland. 20-årige Pavlik er dog blevet sendt retur igen.

Petr Pavlik, der til daglig spiller i Banik Ostrava fra de bedste tjekkiske række, har været til prøvetræning i FC Midtjylland. Pavlik har trænet med i klubben og spillet en enkelt træningskamp, men i dag gjorde Midtjylland det klart, at tjekken ikke har det nødvendige.

”Han var på sin vis en udmærket spiller, selv om han manglede lidt i boldomgangen og hurtigheden. Vi sender ham dog hjem igen. Det kan virke hårdt efter blot et par træninger og en træningskamp, men når vi kikker på en spiller, vurderer vi enten om han allerede er god nok, eller om han kan blive det. Ingen af tingene gjaldt for Petr Pavlik lige nu. Knytter vi nogen til os, skal vi være 100 procent sikre. Det var vi ikke her,” lyder det fra assistenttræner Thomas Thomasberg på klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland har dog ikke opgivet den 20-årige forsvarsspiller, og vil holde øje med hvordan han udvikler sig.

”Han er stadig ung. Måske han kunne blive interessant for os på et senere tidspunkt,” lyder det fra Thomasberg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu