Наши партнеры

MenuFCM præsenterer Team Manager

Dansk fodbold

For nyligt hentede FC Midtjylland forsvarsklippen, Danny Califf, og til sommer overtager Thomas Thomasberg jobbet som cheftræner efter Erik Rasmussen. Nu har man så forstærket sig på en helt anden led. Den midtjyske stolthed har ansat en Team Manager.

Den midtjyske klub præsenterede idag en helt anden slags forstærkning, end hvad man normalt er ude for. Klubben har ansat en Team Manager i form af Jimmy Laursen. Jimmy Laursen var før det nye job stadion-ansvarlig for klubben.

Klubben begrunder den nyoprettede stilling med følgende udtalelse.

”Der er flere årsager til den ændring af organisationen, som den nye stilling er en del af. Vi har blandt andet længe ønsket at frigøre akademidirektør Claus Steinlein fra nogle af hans nuværende opgaver, så han fremover kan arbejde endnu tættere sammen med sportsdirektør Jens Ørgaard omkring køb og salg af spillere og dyrkelse af agentnetværket,” fortæller klubbens administrerende direktør Claus Bertelsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Jimmy Laursen kommer til at arbejde med følgende elementer: Licenser i forhold til DBU, uddanelse for førsteholdstrupen, UEFA-ansvarlig, ansvarlig for den daglige kontakt til Idrætshøjskolen i Ikast samt moderklubberne Ikast fS og Herning Fremad.

Der er masser at tage fat på for Jimmy Laursen, som tiltræder i rollen med øjeblikkelig virkning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu