Наши партнеры

MenuFCM og EfB delte uden scoringer

Dansk fodbold

En udmærket første halvleg og en sløj anden halvleg blev resultatet af 0-0-kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB.

Dermed kom begge mandskaber ud af opgøret med et vigtigt point på kontoen, og selv om kampen i perioder især i anden halvleg ikke var velspillet, har klubberne noget at bygge videre på.

Begge hold gik frisk til sagen, men det var udeholdet Esbjerg fB, der kom til de første chancer. Allerede efter 5 minutter burde Tim Janssen have scoret, da han helt fri for mål blot behøvede sætte indersiden på bolden, men han sparkede over bolden. Og efter 10 minutter kunne Jeppe Mehl have scoret, da han relativt nemt driblede sig ind i feltet, men hans forkølede skud trillede ufarligt forbi mål.

I første halvleg viste Esbjerg fB det flotteste kombinationsspil på baggrund af stor bevægelighed hos spillerne uden bold. FC Midtjyllands spil og især Jonas Borring var udmærket, men spillet virkede indimellem lidt tungt. De kom dog til enkelte chancer, blandt andet et par udmærkede indlæg fra fløjen, som Jude Nworuh ikke kom frem til.

Efter en halv time lagde Danny Olsen et godt indlæg dybt ind i Esbjerg-feltet, hvor Florescu var gået med frem, men hans hovedstød gik langt over Lars Windes mål.

Nogle minutter før pausen var midtjydernes målmand, Arek Onyszko, nær kommet i vanskeligheder. I et forsøg på at sparke en tilbagelægning opad banen, sparkede han bolden ind i fødderne på en fremstormende Esbjerg-spiller. Heldigvis for den tidligere OB-målmand havde bolden dog ikke retning efter målet, men gik ud til målspark.

Anden halvleg startede noget afdæmpet og var ikke af samme kvalitet som de første 45 minutter. FC Midtjylland fik efterhånden bedre fat på midtbanen, mens Esbjergs gode kombinationer faldt markant i kvalitet, og det fremadrettede spil savnede effektivitet.

Efter et kvarter kom FC Midtjylland tæt på, da Florescu forsøgte sig fra distancen, men skuddet gik lige forbi.

FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, havde valgt at placere klubbens farlige angriber, Frank Kristensen, på bænken, da han har haft en knæskade. Det gav plads til Jude Nworuh, der dog i perioder var meget anonym. De to byttede plads efter 63 minutter, og Frank Kristensen gjorde flere gange livet vanskeligt for Esbjerg-forsvaret, uden at det dog medførte scoringer.

Esbjerg-spilleren Søren Rieks kom tæt på med 7 minutter igen, da han efter et par fikse træk sendte et skud af sted, der havde bud efter det lange hjørne. Arek Onyszko fulgte dog skuddet helt til dørs, og situationen førte til et målspark.

Dermed endte kampen 0-0, og med et point hver har begge klubber fået en acceptabel start på 2009/2010-sæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu