Наши партнеры

MenuFCM modtager bøde på 100.000 kr.

Dansk fodbold

FC Midtjylland modtog i dag en bøde på 100.000 kroner fra Dansk Boldspil Union. Midtjyderne modtager bøden, da de har misbrugt DBU’s standardspillerkontrakt til indgåelse af forhåndskontrakter med spillere, der er under 15 år gamle.

FC Midtjylland blev i dag idømt en bøde på 100.000 kroner for at have indgået forhåndskontrakter med spillere under 15 år.

DBU slog i dag fast, at der som minimum er tale om fem tilfælde, hvor FC Midtjylland har brugt standardspillerkontrakten til at indgå forhåndskontraktaftaler med for unge spillere.

I 2003 blev det i Danmark slået fast, at klubber ikke kan skrive kontrakt med spillere, der er under 15 år gamle, og derfor har DBU nu statueret et eksempel.

”Det var magtpåliggende for bestyrelsen af slå fast, at vi tager aldersgrænsen for indgåelse af kontrakter alvorligt. Det er vores helt klare opfattelse, at indgåelse af forhåndskontrakter med spillere under 15 år ved brug af DBU’s standardspillerkontrakt bryder dette princip,” udtalte formand Allan Hansen på DBU’s hjemmeside og uddybede:

”Vi er ikke i tvivl om, at effekten af forhåndskontrakter er, at ’jagten’ på ganske unge spillere rykkes aldersmæssigt ned. Det mener vi bestemt ikke er hensigtsmæssigt og ydermere i strid med de værdier, dansk fodbold er bygget på,” lød det fra DBU’s formand.Kommentér

En kommentar til “FCM modtager bøde på 100.000 kr.

  1. Mike Justesen siger:

    Sådan DBU!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu