Наши партнеры

MenuFCM-midtbanespiller solgt til CSKA Moskva

Dansk fodbold

FC Midtjyllands nigerianske midtbanespiller, Sekou Oliseh, er blevet solgt til CSKA Moskva. Igennem efteråret har Oliseh fungeret som lejesvend for russerne.

Den 19-årige Sekou Oliseh blev hentet til FC Midtjyllands fodboldakademi i Ikast fra Nigeria i 2009, og han nåede kun at spille fem kampe for midtjyderne, før russiske klubber var klar til at skrive kontrakt med ham.

Oliseh var først på træningsophold i Spartak Moskva henover sommeren, men siden hen prøvede han lykken i CSKA Moskva på en lejekontrakt, der løb for hele efteråret. Oliseh har opnået fem ligakampe for hovedstadsklubben, hvor han har nettet en enkelt gang.

Nu har FC Midtjylland valgt at sælge Sekou Oliseh til den russiske storklub, men FCM’s sportschef ønsker ikke, at offentliggøre, hvor meget man har tjent på handlen.

”Det er en god fornemmelse, at vi er i stand til at sælge spillere i et transfermarked, der ellers er særdeles trægt. Konjunkturerne gør, at det generelt er købers marked. Men vi er nu vældig godt tilfredse med handelen,” forklarer FC Midtjyllands sportsdirektør, Jens Ørgaard, til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu