Наши партнеры

MenuFCM-målmand skriver kontrakt med Viborg

Dansk fodbold

Den nu tidligere FC Midtjylland-målmand satte torsdag sin underskrift på en permanent Viborg-kontrakt, som holder ham til klubben et år frem.

I 2007 udlejedes Anders Rasmussen til Viborg, hvor han senere skulle vise sig at blive en for stor mundfuld for John Alvbåge, der måtte vige fra førstevalget mellem stolperne. Anders Rasmussen tog dog tilbage til FC Midtjylland, men er per dags dato på permanent kontrakt hos Viborg.

Til klubbens hjemmeside siger han følgende:

”Forhåbentlig kan vi vinde en masse fodboldkampe, så det glæder jeg mig til. For mig er det vigtigt, at jeg får spilletid, og jeg synes, det er et spændende tidspunkt at komme til Viborg, hvor jeg får mulighed for at bygge noget nyt op og være med til at spille holdet op i SAS Ligaen igen.”

Det nyligt underskrevne samarbejde vil være etårigt, og derved tilmelder 32-årige Rasmussen sig kampen om at være klubbens førstevalg på målmandsposten. Han skal kæmpe mod Kristian Kirk og John Alvbåge.

”Jeg har været i klubben før, og jeg havde det godt, da jeg var her. Jeg kunne godt lide træningen, og fungerede godt med Stephen Lowe (målmandstræner red.). Jeg føler mig allerede i rigtig god form, og mit mål er, at jeg skal op i den form, jeg var i, da jeg spillede for VFF sidst,” fortæller han ydermere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu