Наши партнеры

MenuFCM imponerede med 6-1-sejr

UEFA Cup

FC Midtjylland vandt her til aften 6-1 ude mod walisiske Bangor City. Kim Christensen imponerede blandt andet med et hattrick i hans debutkamp for Ulvene.

Midtjyderne har i sommerpausen sagt farvel til profiler som Simon Kjær, Magnus Troest og Femi, til gengæld har midtjyderne oprustet kraftigt med indkøb af blandt andet den tidligere OB-profil, Jonas Borring, og Danny Califf. Der var derfor store forventninger til Thomas Thomasbergs tropper, men trods de store forventninger imponerede midtjyderne ved at udspille de deltidsansatte walisere.

De danske sølvvindere satte sig på kampen fra kampens start, hvilket gav pote efter et kvarters spil, hvor at storspillende Gheorghe Florescu, gjorde det til 1-0 på oplæg fra midtjydernes kreatør Mikkel Thygesen.

Waliserne svarede dog igen fem minutter senere, hvor at Les Davies bragte balance i regnskabet. Det uafgjorte resultat holdte ind til kort tid før pausen, hvor forsvarsklippen, Winston Reid, bragte midtjyderne i front til pausestillingen 2-1.

Efter få minutters spil af anden halvleg kom nyindkøbte Kim Christensen på banen i stedet for svenske Ken Fagerberg, og netop Kim Christensen skulle vise sig at blive en af anden halvlegs helt store oplevelser, da han lavede et vaske ægte hattrick i løbet af ni minutter

Med tyve minutter igen gjorde Mikkel Thygesen det til slutresultatet 6-1. Dermed kan FC Midtjylland rejse til Danmark med troen på de stort set er gået videre til anden kvalifikationsrunde i UEFA Cup-kvalifikationen.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu