Наши партнеры

MenuFCM i økonomisk fremgang

Dansk fodbold

FC Midtjylland præsenterede i dag et kvartalsregnskab, der vidner om økonomisk fremgang. Klubbens forventninger til årsregnskabet er dog ikke ændret.

Der er brede smil på læberne i FC Midtjyllands økonomiafdeling. I dag kunne klubben således præsentere et kvartalsregnskab, der viser en klar fremgang over hele linjen i forhold til sidste regnskabsår.

Kvartalets omsætning er steget fra 9,6 millioner kroner sidste år til 25,7 millioner kroner i år, mens opsætningen i de tre første kvartaler af regnskabsåret er steget med 83 procent til 59,5 millioner kroner.

Det er blandt andet den nye tv-aftale, der har stået for den solide fremgang, der sammen med entreindtægterne, har indbragt klubben 16,4 millioner mod halvanden million året før, mens Ulvenes sponsor- og reklameindtægter også er steget med 14 procent til 9,3 millioner.

Et øjebliksbillede af årsresultatet er cirka 15 millioner kroner før skat, mod 13,1 millioner sidste år, men klubben fastholder forventningerne, der lyder på 13-14 millioner kroner efter årsregnskabets afslutning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu