Наши партнеры

Menu



FCM får tilknytning af kendt coach

Dansk fodbold

SAS Liga-klubben FC Midtjylland kunne i dag offentliggøre, at klubben fremover vil samarbejde med coachen B.S. Christiansen, som bliver en del af midtjydernes trænerteam fra dags dato.

FC Midtjyllands resultater i denne sæson har ikke været prangende, og holdets cheftræner Allan Kuhn har vurderet, at man behøvede hjælp udefra.

Derfor har klubben i dag ansat den tidligere jægersoldat B. S. Christiansen, som skal fungere som coach for holdet. Han indgår i trænerteamet med øjeblikkelig virkning.

“Jeg har nu gennem et par måneder arbejdet med holdet og konstaterer, at vi har behov for at få tilført de værdier og kompetencer, som netop B.S. står for. Vi er meget på bølgelængde, og jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger cheftræner Allan Kuhn i en pressemeddelelse.

“Missionen er at skabe det bedst mulige fundament for næste sæson. Jeg er ydmyg overfor opgaven. Der er meget, jeg skal sætte mig ind i. Først skal der identificeres årsager og symptomer til den aktuelle situation, og så sætter vi ind med en handlingsplan,” fortæller B.S. Christiansen, som allerede søndag vil gøre sine første iagttagelser, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på tiendepladsen, hvor de blot har fire point ned under nedrykningsstregen, mens de har et point op til SønderjyskE på ottendepladsen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu