Наши партнеры

MenuFCM-duo udlejes til 1. divisionsklub

Dansk fodbold

FC Midtjylland har i dag udlejet de to unge spillere, 21-årige Jamiu Lawal og 20-årige Adeola Runsewe, til Skive, hvor de vil være frem til sommeren 2009.

1. divisionsklubben Skive IK har haft gode erfaringer med at låne unge spillere fra FC Midtjylland, eftersom både Jamiu Lawal og Adeola Runsewe var på holdkortet i efteråret. Skive har i dag tegnet nye lejeaftaler med de to nigerianere, så de vil være i klubben indtil den 30. juni 2009.

”De er ganske vist helt unge, men de er samtidig et par fyre, der går forrest. Mange af vores spillere læner sig op af dem og ser, hvordan man skal agere, hvis man vil være professionel fodboldspiller. Så vi er rigtig glade for, at de fortsætter hos os,” fortæller Jesper Larsen, der er sportschef i Skive IK.

”Indtil nu har vi lejet fire spillere i FCM: Christian Sivebæk, Jesper Juelsgård, Lawal og Runsewe. Det har været en udpræget succes for os, og det har det vist også for FCM, der får matchet nogle af deres unge og måske ikke helt færdige talenter på højt niveau,” siger Jesper Larsen til FCM’s hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu