Наши партнеры

MenuFCM-angriber ude i fire måneder

Dansk fodbold

FC Midtjyllands giftige angriber Frank Kristensens skade er værre end ventet, og ifølge klubbens læger må han først spille fodbold om fire måneder.

Den første melding lød på, at FC Midtjyllands topscorer, Frank Kristensen, skulle sidde ude i seks uger, men skadens omfang har nu vist sig at være værre end først antaget, hvorfor Farlige Frank må sidde ude i fire måneder, efter Kristensen i torsdagens opgør mod OB brækkede foden.

”Det er ikke sjove perspektiver at gå glip af sæsonstarten med de internationale kampe, og jeg glæder mig ikke til genoptræningen af et tyndt glasben efter at have været pakket ind i en skinne de første seks uger,” siger Frank Kristensen til B.T.

Skaden vil dermed holde ham ude i ti kampe i den næste sæson i SAS Ligaen, og derudover også en række vigtige UEFA Cup-kampe. Kristensen har dog et spinkelt håb om, at være fit før tid.

”Jeg håber, at jeg kan være med lidt tidligere end de fire måneder, som lægerne siger til mig, nemlig omkring den 1. september. Det er mit personlige mål, som jeg vil arbejde efter at nå, og som jeg mentalt har indstillet mig på.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu