Наши партнеры

MenuFCM-angriber skifter til Viborg

Dansk fodbold

Den målfarlige angriber, Christian Olsen var i foråret lejet ud til Viborg og det ophold forlænger han, da FCM og Viborg er blevet enige om transfersummen.

Det har længe været kendt, at Christian ”Speedy” Olsen gerne ville blive i Viborg, men de to klubber har ikke kunnet blive enige om købsprisen før nu. I dag lykkedes det de to parter at blive enige, til stor glæde for hovedpersonen selv.

”Det er rigtig dejligt, at det endelig er kommet på plads. Jeg har været her i Viborg i et halvt år, og jeg har det godt med spillere, trænere og organisationen i klubben. Selvom det sportslige ikke er gået, som vi kunne ønske med nedrykningen, så har jeg haft et godt halvt år, og jeg er virkelig glad for, at det nu er lykkedes at få en aftale på plads, så jeg kan blive her,” siger Christian Olsen til Viborgs hjemmeside.

Viborg har længe kæmpet for at finde en permanent løsning med den farlige angriber, derfor er Viborgs sportschef, Steffen Højer, glad for at købet endelig er kommet i hus.

”Vi har ønsket at få Christian tilknyttet klubben i lang tid nu, og derfor er det selvfølgelig super dejligt, at det er lykkedes. Han er en rigtig god spiller, som jeg er sikker på, kommer til at score mange mål i 1. division. Nu er der ro på Christians fremtid, og jeg tror, det bliver godt for ham, at han nu kan koncentrere sig om at score en masse mål for VFF,” siger Steffen Højer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu