Наши партнеры

MenuFCK´s nye målmand langtidsskadet

Dansk fodbold

Nathan Coe, FCK´s nye målmand, er blevet opereret i knæet og ventes først klar om to-tre måneder.

Nathan Coe har haft problemer den seneste uges tid, og var til undersøgelse i dag. Undersøgelsen viste at Nathan skulle opererets og ventes klar om to-tre måneder.

“Nathan er tirsdag blevet syet i menisken og vil starte genoptræningen hurtigst muligt. Vi skal dog nok ikke regne med at se ham på træningsbanen foreløbig,” siger FC Københavns læge Frank Odgaard, der opererede Nathan, til klubbens hjemmeside.

Skaden kommer dårligt for Nathan, da han kun har en kontrakt gældende til sommer. Nu får han nemlig svært ved at spille sig til en forlængelse.

“Det er selvfølgelig meget uheldigt – først og fremmest for Nathan, og vi håber naturligvis at han hurtigst muligt bliver klar igen. Den opståede situation vil ikke påvirke os i forhold til beslutningen om et forlænget samarbejde. Vi ønsker først og fremmest Nathan god bedring,” siger sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Nathan Coe har, inden skiftet til FCK, spillet for australske Brisbane, italienske Inter og hollandske PSV Eindhoven.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu