Наши партнеры

MenuFCK’s nye anfører er valgt

Dansk fodbold

FCK’s cheftræner Ståle Solbakken bekræfter i dag, at valget på klubbens nye anfører er faldet på Michael Gravgaard, som overtager anførerbindet fra Tobias Linderoth.

Ganske som ventet kan Michael Gravgaard nu kalde sig FCK-anfører, det bekræftede cheftræneren Ståle Solbakken i dag.

Gravgaard overtager anførerbindet fra den svenske midtbanegeneral Tobias Linderoth, som er blevet solgt til tyrkiske Galatasaray.

Efter træningsturen til Østrig kunne Ståle Solbakken i dag bekræfte, at Gravgaard bliver holdets nye anfører.

”Michael Gravgaard var det naturlige valg for mig, da han i forvejen var viceanfører og i øvrigt besidder de lederegenskaber, der skal til for at være anfører i FCK,” fortalte Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Michael Gravgaard har siden sit skifte til københavnerne fra Viborg tilbage i sommeren 2005 været fast mand i FCK-forsvaret, hvor han har været vant til kun at dirigere med medspillerne i forsvaret. Nu står han overfor en ny udfordring, da han skal dirigere med holdkammeraterne over hele banen.

”Michael forener med sine spillemæssige kvaliteter og sin erfaring de kvaliteter, som er nødvendige,” uddybede Ståle Solbakken.

De nye viceanførere i stedet for Michael Gravgaard bliver Marcus Allbäck og Brede Hangeland, hvor en af dem skal træde til, hvis Gravgaard er ude.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu