Наши партнеры

MenuFCK’s formand: Ingen større indkøb i 2020

Dansk fodbold

Bo Rygaard, som er bestyrelsesformand i Parken, regner bestemt ikke med at klubben vil hente store indkøb ind i år. Det vil sige hverken i dette transfervindue eller i sommerens transfervindue.

Sidste år havde FC København en stor transferaktivitet, som betød, at man i sommerens transfervindue hentede Karlo Bartolec, Michael Santos, Jens Stage og Karl-Johan Johnsson, mens Nicklas Bendtner, Bryan Oviedo og Sten Grytebust blev hentet ind på frie transfers. Derudover købte man også Victor Nelsson og Pep Biel for tocifrede millionbeløb.

Den aktivitet vil man dog ikke se fra løvernes side i 2020, hvis det står til bestyrelsesformand i Parken, Bo Rygaard.

Han mener, at den nuværende trup er så god, at det ikke bliver nødvendigt at foretage store indkøb i løbet af året.

“Transferaktiviteten vil blive lavere i 2020. Vi har opbygget et hold, som er inde i en vedligeholdelsesfase snarere end en udviklingsfase,” siger formanden til Berlingske og tilføjer:

“I sommer havde vi et ret heftigt transfervindue, og 2020 vil vise en lavere aktivitet end i 2018 og 2019. Det betyder ikke, at der ikke kan ske noget, men det bliver på et lavere niveau.”

I 2019 solgte FCK Denis Vavro, Robert Skov, Jesse Joronen og Peter Ankersen, som alle bidrog til at transferbudgettet kunne øges.KommentérTop-menu
Menu