Наши партнеры

MenuFCK's CL-eventyr spoleret

Champions League

FCK’erne startede bravt, og lignede et hold, der var klar til at sejre mod Benfica. Hjemmeholdet fik dog også et hav af chancer, men formåede aldrig at omsætte dem, det gjorde Benfica til gengæld.

Kampen startede i et højt tempo, og hjemmeholdet FCK gik fra start ind og markerede sig, således var FCK’erne efter bare syv minutter kommet frem til fire store muligheder.

Benficas forsvar så igennem store dele af første halvleg meget tungt ud, hvor de lod løverne komme frem til et hav af store muligheder.

Københavnerne så ud til at have styr på spillet, men pludselig faldt det hele til jorden. Efter 16 minutters spil går det galt. Rui Costa sparker frispark et godt stykke udefra FCK’s felt, bolden bliver headet videre af Cardozo og videre til Katsouranis, som blandt et sovende FCK-forsvar banker bolden op i nettaget, så Jesper Christiansen ser chanceløs ud inde på stregen.

Efter 25 minutter bliver den altid slidstærke angriber, Marcus Allbäck, hæklet i feltet af Miguel Vítor, men dommer Eric Braamhaars fløjte forbliver tavs, og dermed bliver der ikke dømt straffespark, dette får Hutchinson helt oppe i det røde felt, hvilket resulterer i, at det eneste hjemmeholdet får ud af situationen er et gult kort til canadieren.

I slutningen af første halvleg, får FCK en gylden mulighed, for at komme på måltavlen, men Niclas Jensens forsøg fra 16 meter rammer ydresiden af venstre stolpe.

I anden halvleg forsøgte FCK’erne at fastholde presset fra første halvleg, hvilket også førte til nogle muligheder, men hjemmeholdet var set med danske briller desværre ikke skarpe nok til at omsætte deres mange chancer til mål. Dermed fik hovedstadsklubbens Champions League-eventyr en brat slutning, der betyder, at københavnerne nu skal spille UEFA Cup-fodbold.

Kampen endte altså med et 0-1-nederlag til FCK, hvilket vil sige et samlet 1-3-nederlag mod portugisiske Benfica, der nu skal spille med i Champions League-gruppespillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu