Наши партнеры

MenuFCK'er til Holland

Dansk fodbold

FC København-målmanden Thomas Villadsen skifter til hollandske Emmen, når hans kontrakt med de danske mestre udløber til sommer.

Emmen, der ligger i den næstbedste hollandske række, har sikret sig den danske målmand, Thomas Villadsen, der i et ønske om spilletid har valgt at afvise en kontraktforlængelse fra FC København.

“Jeg var blevet tilbudt en ny etårig kontrakt af FCK, og var også i snak med Horsens,” sagde Villadsen til bold.dk, og fortsatte:

“Eftersom jeg ikke troede på at jeg kunne komme til at spille der det første år, og grunden til at jeg vil flytte er fordi jeg gerne vil have spilletid, så valgte jeg at tage herned. Her skal jeg være førstemålmand,” lød det fra Villadsen, der får konkurrence om målmandsposten fra 21-årige Sander Danes og U18-landsholdsmålmanden Lennon Ebeltjes.

Emmen har nu to danskere på kontrakt for næste sæson, da man i sidste måned, formåede at skrive kontrakt med Morten Friis fra Esbjerg, der i øjeblikket er lejet ud til Fredericia i 1. divisionen, hvor han høster stor succes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu