Наши партнеры

MenuFCK snart klar til registrering af fans

Dansk fodbold

FCK er i fulde sving ved at planlægge det kommende tiltag om en rejseklub til klubbens fans, som gør at klubben nemmere kan identificere personer der får adgang til klubbens afsnit til udekampe.

For at undgå lignende episoder som dem i Næstved og Brøndby, hvor FCK’s fans gik over stregen, er klubben i gang med at forberede et par tiltag, der gør at man kan identificere personer på klubbens afsnit til udebanekampe. En af de vigtigste opgaver i den sammenhæng, er at finde en balance mellem sikkerhed og fleksibilitet.

”I den forbindelse kan to ting fastslås allerede nu: For det første vil såvel indmeldelse i rejseklub som køb af billetter til de enkelte udekampe som hovedregel kunne foretages over internettet eller ved stadion. Af enten praktiske eller sikkerhedsmæssige årsager kan der dog til enkelte kampe blive tale om andre regler. For det andet vil selve transporten til og fra udekampene også i fremtiden være op til den enkelte fan og/eller F.C. Københavns officielle fanklub,” skriver FCK på deres hjemmeside.

I næste sæson vil Parkens stemningsafsnit (Afsnit B2) også blive minimeret, fordi ”naboen” til stemningsafsnittet, familieafsnittet, har behov for en udvidelse af det nuværende afsnit.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu