Наши партнеры

MenuFCK skulle bruge straffe

Dansk fodbold

FCK var storfavoritter i dagens pokalkamp på Lyngby Stadion, men opgøret mod Lyngby blev langt fra som forventet for SAS Ligaens nummer to.

Lyngby tog i dag imod favoritterne FCK i et intenst opgør på Lyngby Stadion, hvor SAS Liga-mandskabet ikke virkede særlig motiverede i kampens første 45 minutter. Lyngby havde bolden klart mest, men kom kun frem til en kæmpechance til Tore Andreas Gundersen, men hans forsøg gik forbi Nathan Coes mål, og det var også den eneste nævneværdige chance i første halvleg.

I anden halvleg var der mere pres på fra FCK, og Junior havde et par chancer for at bringe holdet i front, men bolden ville ikke i mål for den lyshårede brasilianer, som senere måtte lade sig udskifte. Lyngby fik tilspillet sig et par chancer, men først i overtiden kom holdet tæt på en scoring, da Kim Aabech brød igennem og fyrede et langskud af, men han måtte se sit skud blive reddet af Nathan Coe.

Efter to målløse halvlege skulle kampen ud i forlænget spilletid, hvor begge hold spillede meget forsigtigt i starten, og ingen store chancer blev kreeret. FCK lagde et massivt pres på Rune Pedersens mål de sidste ti minutter, men heller ikke i den forlængede spilletid blev der scoret nogle mål, og kampen måtte derfor afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her viste FCK’erne sig stærkest, da Morten Nordstrand, Cesar Santin, Libor Sionko og Atiba Huthinson scorede, mens kun Hjalte Nørregaard brændte på Rune Pedersen. For Lyngby formåede Nicolaj Melchiorsen og Kim Aabech kun at score på Nathan Coe, mens Brian Hamalainen og Matti Lund Nielsen brændte. Dermed er FC København klar til semifinalen i pokalturneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu