Наши партнеры

MenuFCK skuffede mod SønderjyskE

Dansk fodbold

Det blev ikke den forventede nemme sejr over SønderjyskE, da FCK var på besøg i den sydlige del af Jylland. Tværtimod skuffede københavnerne for anden gang i denne sæson i det jyske, da man ikke formåede at hente de forventede tre point hjem til hovedstaden.

Endnu engang lykkedes det ikke FCK at hente en sejr på Jylland. Efter fem minutter lignede alt dog fryd og gammen da canadieren Atiba Hutchinson formåede at putte bolden i netmaskerne til 1-0 mod undertippede SønderjyskE. Morten Nordstrand var kilden til uroen, da angriberen sørgede for en returbold til midtbanemanden der hamrede bolden ind i målet.

Selvfølgelig et skridt fremad for FCK, men absolut ikke en gavnlig virkning på kampen. Københavnerne virkede tilfredse med føringen, mens oprykkerne ikke formåede at fremskabe sig chancer i løvernes felt. Ken Ilsø og Henrik Bødker stod for de bedste forsøg fra de sønderjyske.

Senere hen trykkede mesterskabsfavoritterne nyoprykkerne i bund. Efter 67 minutter var det dog hjemmeholdet, der kunne bringe sig tilbage på lige, da Anders Egholm var med fremme ved et hjørnespark. Dermed kopierede FCK det kedelige 1-1-resultat fra Randers-kampen, mens oprykkerne fejrede et enkelt point mod et af ligaens stærkeste hold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu