FCK sikrede uafgjort mod PSV

Europa League

FC København sad solidt på første halvleg, hvor Jesper Grønkjær fik nettet, men i anden halvleg slap hjemmeholdet lidt af grebet om hollænderne og det kostede et mål. Kampen sluttede uafgjort 1-1.

FC København havde tydeligt læst på lektien, siden de tabte 1-0 ude mod PSV Eindhoven for to uger siden. Københavnerne havde lidt problemer i starten af kampen, men efter et kvarters spil fik de betydeligt bedre fat på hollænderne.

Hjemmeholdets store boldbesiddelse resulterede i en del gode muligheder, mens PSV Eindhoven blev holdt fra de største chancer. Med fem minutter tilbage af første halvleg, lykkedes det københavnerne at score.

FCK’s Dame N’Doye blev nedlagt af Erik Pieters, hvorefter Jesper Grønkjær kunne sende den første scoring i netmaskerne på det efterfølgende straffespark.

I anden halvleg mistede løverne lidt af grebet med PSV Eindhoven, og gæsterne blev lukket ind i kampen på ny. Hollænderne viste kynisme efter 72 minutters spil, da Balazs Dzsudzsak scorede til 1-1.

Efter scoringen opstod der fortsat chancer i begge ender, mens det var tydeligt, at værterne var ved at være trætte. Derfor var det en naturlig udvikling, at kampen dødede ud og endte med 1-1.

Med resultatet fører PSV Eindhoven gruppe K med otte point, mens Sparta Prag, der spillede 3-2 med Cluj, ligger på andenpladsen med syv point. FC København ligger nummer tre med fire point og Cluj findes på sidstepladsen med tre point på kontoen.