Наши партнеры

MenuFCK sikrede sejr i overtiden

UEFA Cup

FC København gæstede hertil aften Moskva, hvor FC Moskva var aftenens modstander i første UEFA Cup-runde. Københavnerne udnyttede samtlige 94 minutter, da de sikrede sejren i overtiden.

Efter weekendens overraskende sejr over Michael Laudrups nye klub Spartak Moskva, var mange nervøse for FC Moskvas styrke, men det tunge pres lod FC København sig ikke skræmme af.

FC København fik tilspillet sig en række store chancer i første halvleg, og derfor kom det ikke som det store chok, da københavnerne kom i front i overtiden af første halvleg.

Mathias ”Zanka” Jørgensen blev nedlagt i feltet efter et hjørnespark, derfor pegede dommeren omgående på ellevemeterpletten. Morten Nordstrand var skarpretteren, og han bragte køligt gæsterne i front.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, og de begyndte at vise tænder. Vi skulle dog helt hen i overtiden, før nettet atter flagrede. Russernes Aleksander Samedov lobbede elegant bolden over en sagesløs Jesper Christiansen, der var kommet for langt ud af sit mål. Det skulle dog vise sig på de efterfølgende tv-billeder, at russeren var offside, men linjedommeren reagerede ikke. Dermed var stillingen 1-1, og det lignede et uafgjort resultat.

Men heldigvis for udeholdet var der lagt hele fire minutter til, og dermed fik københavnerne travlt, og deres powerplay gav pote, da Libor Sionko kunne heade sejren hjem for FCK. Kampen endte 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu