Наши партнеры

MenuFCK sikrede mesterskabet på Vestegnen

Dansk fodbold

Brøndby tog her til aften i mod FCK København på Brøndby stadion. En kamp, der med FCK sejr, kunne sikre dem det danske mesterskab. Det var en kamp, som bød på god dramatik og underholdning.

Det var en kamp, som startede forholdsvis roligt ud, med meget spil frem og tilbage. Efterhånden som kampen kom i gang opstod der et par mindre chancer til begge hold. Dog ikke noget, som rigtig kunne true de to holds forsvar.

Derefter var det FCK, som overtog spillet, og kom frem til flere store chancer, der dog ikke blev godt nok udnyttet.

Efter 33 minutters spil, kunne Brøndby dog ikke holde stand mere. FCK fik et frispark et stykke ude for Brøndbys straffesparksfelt, Niclas Jensen lagde bolden ind i feltet, her stod Marcus Allbäck, og han kunne let passere Stephan Andersen i Brøndby målet. 1-0, og FCK var på mesterskabs kurs.

Dette var også stillingen ved pausen.

FCK sad på kampen fra anden halvlegs start. Ikke at de kom frem til chance efter chance, men de formåede at holdet Brøndby væk fra fadet.

I det 74. minut opstod der dramatik. FCK’s Tobias Linderoth fældede Brøndbys Katongo, og modtog sit andet gule kort i kampen. Det gav rødt, og spilleren måtte, trods protest, forlade banen, og lade FCK spille i undertal det sidste kvarters tid.

Efter udvisningen kom Brøndby bedre med i kampen, men det blev ikke til nogen mål. Derfor 1-0 sejr til FCK, og de er dermed danske mestre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu