Наши партнеры

MenuFCK sejrede i tam kamp

Champions League

FC København sikrede sig et udemærket udgangspunkt forud for det andet møde i Champions League-kvalifikationen, da de besejrede Beitar Jerusalem med 1-0.

FC København tog imod Beitar Jerusalem i Parken med 21.000 tilskuere i ryggen. Det blev dog ikke til en seværdig kamp for de trofaste FCK-tilhængere, som var vidne til en meget tam affære mellem de to mandskaber.

FC København startede kampen bedst, og lagde flere gange et tungt pres på Beitars forsvar, og det resulterede i et mål efter blot ni minutter, hvor en lang bold fra Brede Hangeland skabte kaos i de bagerste geledder hos israelerne. Målmanden kom på mellemhånd, og Morten Nordstrand opsnappede bolden, og sendte den på tværs til en fremadstormende Marcus Allbäck, som nemt kunne gøre det til 1-0.

Senere i første halvleg kom publikum op at stå, da de israelskes højre back fik bolden over stregen efter en dødbold. Målet blev dog korrekt annulleret for offside af den spanske dommertrio.

I resten af første halvleg dominerede de danske mestre, og målscoreren, Marcus Allbäck, havde i halvlegens slutning to gode forsøg, men han måtte se begge forsøg pareret af målmanden for Beitar, Tvrtko Kale.

I anden halvlegs begyndelse fik Beitar Jerusalems store profil Derek Boateng to advarsler, og han måtte derfor forlade banen før tid, og han kan heller ikke benyttes om en uge i Israel.

Dette gav FCK en mulighed kort efter, da William Kvist fik sendt et godt indlæg ind, hvor Marcus Allbäck ikke fik rigtigt træf på bolden, da han flugtede til den første gang.

Med en mand mindre fik Beitar sig dog kæmpet ind i kampen igen, og de var lige ved at få det meget vigtige udebanemål, da Zandberg var tæt på at nå frem på et hårdt og fladt indlæg.

Efter fik FCK endnu en god chance for at score 2-0-målet, da Atiba Hutchinson med et godt indlæg lagde den til en flugter for William Kvist. Desværre for dem kom indskiftede Ailton i vejen, og prikkede den forbi William Kvist, som tydeligt var ærgelig efter det, da den lå perfekt til en førstegangsafslutning.

Med 1-0-sejren fik FCK skaffet sig et nogenlunde udgangspunkt inden deres kamp i Israel på tirsdag, hvor de kan forvente hård modstand fra israelerne, og især fra deres fans.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu