Наши партнеры

MenuFCK-projekt godkendt af DBU

Dansk fodbold

Der har været tvivl omkring FCK talentprojekt, men DBU har i dag behandlet projektet, og de er kommet frem til, at det ikke bryder nogle regler.

FC København er igang med at søsætte et talentprojekt ved navn School of Excellence, men projektet har mødt modgang, da nogle mente, at de brød reglerne ved at have indgået et samarbejde med Johannesskolen på Frederiksberg.

DBU har været en af kritikerne, som mente, at man brød reglerne, men efter at have behandlet sagen har man i dag ved et bestyrelsesmøde afgjort, at ingen regler bliver brudt.

“Ethvert talentprojekt, der omfatter børn og unge i aldersgruppen under minimumsalderen for indgåelse af kontrakter, har vores interesse. Det er vores opgave som fodboldforbund at sikre, at de unge mennesker gennem deres tilknytning til en fodboldklub tilbydes såvel formelle som uformelle forhold, der lever op til vores forventninger, og ligger inden for gældende regler,” siger formand Allan Hansen til DBUs hjemmeside.

“Vi har på bestyrelsesmødet i dag haft lejlighed til at drøfte konceptet i forhold til klubbernes generelle initiativer og kreativitet på talentudviklingsområdet, og har haft lejlighed til at spørge direkte ind til det konkrete projekt. Vi kan konstatere, at det ligger indenfor de gældende love og regler,” siger han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu