FCK-mål i overtiden gav sejren

FC København var her til aften tætte på at spille uafgjort mod det reservespækkede SønderjyskE-mandskab, men indskiftede Dame N’Doye kunne med rette kalde sig matchvinder, da han scorede i overtiden.

Gæsterne fra FC København kom bedst fra start, da de efter et kvarters spil fik bolden i SønderjyskE’s netmasker. Cesar Santin kom først på bolden ved forreste stolpe, hvorefter han kunne udplacerede David Ousted i SønderjyskE-målet.

Men kort før første halvlegs afslutning kom hjemmeholdet, som til dagens kamp var reservespækket, tilbage i kampen. Sölvi Ottesen kunne heade sønderjyderne på måltavlen, da han modtog bolden, og sendte den en halv meter over Ulrik Laursen, som forsøgte, at forhindre målet.

I anden halvleg blev der lagt yderligere pres på sønderjyskes bagerste kæde, men på trods af, at københavnerne skiftede flere offensive forstærkninger ind, lod målet vente på sig.

I kampens overtid fik FCK et hjørnespark i højre side. Indlægget fløj over en række mænd, og landede i hovedet på den indskiftede Dame N’Doye, som ved bagerste stolpe kunne heade bolden ind i målet til slutstillingen 2-1.

FCK-sejren betyder, at københavnerne atter lægger sig tre på foran Brøndby i striden om førstepladsen. Brøndby møder AaB på hjemmebane torsdag. SønderjyskE indtager sidstepladsen med blot 17 point.