Наши партнеры

MenuFCK lejer rutineret norsk keeper

Dansk fodbold

FC København har i dag sikret sig den 33-årige målmand Rune Nilssen, der skifter på en lejekontrakt fra norske Start. Lejeaftalen gælder året ud.

Jesper Christiansen blev skadet under søndagens lokalkamp mod Brøndby, og derfor har FCK-sportschef Carsten V. Nielsen været på overarbejde for at finde en reserve til Johan Wiland, der ventes vogte målet for de danske mestre i Christiansens fravær.

Det er nu lykkedes, da FC København har fået den rutinerede 33-årige norske målmand Rune Nilssen til klubben på en lejeaftale, der gælder for resten af året.

“FC København har lejet Rune Nilsson for året ud. Vi har tre rigtig gode keepere, så derfor valgte vi at takke ja til FC Københavns tilbud,” siger Starts sportschef, Svein Mathiesen til bold.dk.

“Rune har tidligere været inde i billedet til det norske landshold. Han er rigtig god med fødderne, og han er en god igangsætter, så det er en rigtig dygtig målmand, FCK får,” slutter sportschefen.

Rune Nilssen har spillet omkring 200 kampe for Start, og i FC København har han fået Nathan Coes tidligere nummer, 41.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu