Наши партнеры

MenuFCK led nederlag i skattesag – Don Ø anker

Dansk fodbold

FC København har tabt en sag omkring beskatning af transfersummer til Skatteministeriet ved Østre Landsret. FCK-boss Flemming Østergaard valgte at anke afgørelsen.

Den danske storklub FC København har været i retten med Skatteministeriet i en sag, der kan få indflydelse for alle danske kontraktklubber.

Sagen bestod i, at FCK ville have fjernet ordningen om at man skal betale 25 procent skat af transferindtægterne, og hermed gøre disse transfersummer skattefri.

Østre Landsret gav i går Skatteministeriet medhold, og derfor forbliver ordningen som den altid har været. I hvert fald indtil sagen er behandlet af højesteret, da FC Københavns bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, udtrykte, at man ville anke udfaldet af afgørelsen.

”Jeg ved, vi har ret, så vi ender nok med at anke sagen til Højesteret, som jeg er sikker på, vurderer det ud fra et andet synspunkt,” siger han til Ritzau.

Samtlige danske kontraktklubber bliver beskattet med 25 procent af den transferindtægt, de modtager ved et salg af en spiller, mens transferudgifterne, når klubben køber en spiller, bliver afskrevet løbende gennem kontraktperioden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu