Наши партнеры

MenuFCK lægger pres på konkurrenter

Dansk fodbold

Efter en målløs første halvleg mellem FC København og FC Nordsjælland, blev der scoret fire mål i anden halvleg. FC København stod for tre af disse og vandt 3-1.

FC København var favorit til at hente sejren på hjemmebane mod FC Nordsjælland, men det lykkedes for gæsterne at holde SAS Ligaens nummer et fra at score i første halvleg. Nordsjællænderne fik heller ikke selv bolden i nettet, og første halvleg endte dermed uden scoringer.

Fra anden halvlegs start kom Morten Nordstrand og Jesper Grønkjær på banen, og der gik ikke mange minutter før førstnævnte havde bragt FCK foran. William Kvist kom igennem på højrekanten, og sendte bolden ind i feltet, hvor Ailton fik ram på bolden. Det lykkedes FCN-keeperen at redde bolden, der dog røg hen til Nordstrand, der headede FCK på 1-0.

FC Nordsjælland lod sig dog ikke slå ud. I det 64. minut bragte Martin Bernburg balance i regnskabet, da han sparkede bolden i mål. Denne stilling holdt dog ikke længe.

Morten Nordstrand var atter på pletten. Oscar Wendt kom til baglinjen og sendte bolden ind i feltet, hvor Nordstrand bagerst i feltet kunne sætte indersiden på bolden og score til 2-1.

Med omkring ti minutter tilbage af opgøret blev det også 3-1, da bolden efter et hjørnespark endte hos Ailton, der scorede til slutresultatet 3-1.

Med sejren er FC København nu fem point foran Brøndby, der i morgen møder Esbjerg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu