Наши партнеры

MenuFCK-kommentarer før aftenens opgør

Champions League

Løverne står overfor en stor udfordring, når de i aften skal møde Benfica på udebane. Ved sidste Champions League-kvalifikation leverede FCK’erne som bekendt en indsats, der gjorde, at de endte på fjerdepladsen i gruppespillet, og samtidig kunne notere klubbens første deltagelse i den store turnerings gruppespil. Hvis løverne skal gøre sig forhåbning om at gentage denne succes, kræves der, at de vinder en samlet sejr over Benfica. Vi har samlet en række kommentarer fra løverne.

Den tidligere FCK’er, Dan Thomassen, tror på, at løverne vil klare den mod den portugisiske storklub.

”Man kan bare se på den lodtrækning FCK har, og så den Rosenborg har. FCK var i Jerusalem i anden runde, mens Rosenborg har et hold (Astana, red.) som de slår 7-1 på hjemmebane,” sammenlignede Thomassen overfor bold.dk og fortsatte:

”I denne runde får FCK så smidt Benfica i hovedet, mens det måske havde været lidt mere gunstigt med en lodtrækning som den Rosenborg har fået.”

”Det er det samme hvert år, lodtrækningen har en meget stor finger med i spillet. Men alt held og lykke til FC København, jeg tror også på at de klarer den, sluttede han.”

Rasmus Würtz, der skal fungere som styrmanden på midtbanen ser frem til det store opgør, og glæder sig over, at han kun skal løbe 90 minutter i denne kamp.

”Benfica har dygtige spillere over hele linjen, som jeg skal holde øje med. Men det bliver vel især deres offensive midtbane, som jeg skal fokusere på. Det bliver da hårdt, men til forskel fra kampen mod Beitar kommer jeg jo ikke til at løbe i 120 minutter,” sagde Würtz til bold.dk.

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, mener ikke, at hans hold er blevet svækket, trods Lars Jacobsens og Linderoths afgange.

”Vi har mistet Lars Jacobsen og Linderoth, men fået Rasmus Würtz, der udfylder samme rolle som Linderoth. Desuden har vi hentet liga-topscoreren Morten Nordstrand, og vi har også fået andre. Jeg forventer, vi kan nå samme styrke og niveau som sidste år, jeg er meget tilfreds med den måde holdet udvikler sig på,” sagde Solbakken til fck.dk

Ståle Solbakken vurderede også Benficas mandskab. Den norske træner mente ikke, at deres hold ser svagere ud, på trods af, at de har solgt holdets store profil, Simao.

”Simao er selvfølgelig væk, men der er stadig en god blanding af talent og erfaring med både erfarne internationale og unge entusiastiske folk. Så et godt mix, og ved at bruge mange penge på en spiller som Cardozo viser de også, at de vil score flere mål end sidste år.”

Løvernes cheftræner, Ståle Solbakken, vælger at sammenligne Benfica med Beitar Jerusalem, som københavnerne slog ud i anden kvalifikationsrunde.

”Der er ikke den store forskel på Benfica og Beitar Jerusalem,” sagde Solbakken således ifølge B.T. og fortsatte:

”Forskellen er, at Benfica har én bedre angriber, Cardozo. Han har stor fysisk styrke udtaler Solbakken om angriberen, som Benfica hentede i Newell’s Old Boys, og som også er en del af Paraguays landshold.”

Der er høj moral i truppen, og Solbakken mener, at det hele ser lysere ud, end det gjorde ved sidste års afgørende kvalifikationskamp mod Ajax Amsterdam.

”Vi har større tro på det nu, end vi havde sidste år i kvalifikationen mod Ajax. Dengang havde vi Grønkjær og Berglund ude. Og til forskel fra dengang har spillerne nu været gennem meget sammen, både i sidste års turnering og for nylig mod Beitar. Det giver selvfølgelig selvtillid,” fortalte Solbakken.

Solbakken understreger dog samtidig, at opgøret mod Benfica på udebane ikke bliver nogen nem kamp, derfor udelukker han ikke at hans mandskab taber.

”Hvis vi skal tabe hernede, håber jeg bare, at vi får scoret,” sluttede en afslappet Solbakken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu