Наши партнеры

MenuFCK-kommentarer efter guldet kom i hus

Dansk fodbold

FC København vandt i dag guld, da de mødte Esbjerg på udebane og vandt 1-0, mens de nærmeste forfølgere Brøndby IF tabte 1-0 til AGF. Dermed vandt FCK deres syvende mesterskab nogensinde. Vi har samlet en stor buket kommentarer fra mestrene.

Cheftræner, Ståle Solbakken:

“Dette har været tidernes stærkeste SAS Liga-sæson. Det begrunder jeg med de europæiske resultater, som de danske hold har leveret i sæsonen, og med de mange point, som de tre øverste hold har samlet sammen i sæsonen. Og jeg begrunder det også med, at bundholdene i denne sæson har vist, at de på gode dage kan tage point fra alle topholdene. Så jeg er meget stolt af mit hold, for dette hold er efter min mening ikke færdigudviklet endnu,” siger nordmanden og uddyber:

“Hvis nogen havde sagt til mig, at vi skulle have 73 point efter 32 kampe for at vinde, så havde jeg ikke troet på det, så dette er flot af holdet.”

Forsvarer, Ulrik Lausen:

”Det er forløsende, og det var jo derfor jeg kom til FCK. Jeg ville prøve at have kniven for struben, mærke de høje forventninger, og jeg ville være med til at udrette noget stort for en stor klub, og derfor er jeg i FCK. Vi har haft den ekstra bredde, Nordstrand er kommet ind fra bænken, Ailton har scoret noget mere og så er Santin kommet i gang. Nu skal vi spille i Europa, forhåbentlig Champions League, og det bliver fantastisk.”

Backspiller, Oscar Wendt:

”Det har været en lang sæson. UEFA, pokal, SAS Liga. Og vi kan stadig nå 76 point, det er helt fremragende. Dejligt at få det afgjort i dag, så kan vi tage det lidt stille og roligt den sidste uge. Og ja, det er klart bedre at fejre med dansk øl end svensk.”

Midtbanespiller, Martin Vingaard:

”Jeg har længe drømt om, at vi skulle vinde guldet her i Esbjerg. Det er en fantastisk følelse. Det er bredden på vores trup, der har gjort forskellen. Bredden og klassen.”

Kantspiller, Willam Kvist:

”Det er fedt, vi har kæmpet og vundet i dag. Det er måske ikke den bedste kamp i dag, men et rigtig godt hold vinder også på en knapt så god dag. Jeg har fået meget spilletid i år, og det er en fed oplevelse at have været med så meget i år – og så tror jeg vi skal have et par øl i bussen hjem.”

Kantspiller, Jesper Grønkjær:

“Der er tre hold, der har været dygtige og heldige at få en masse point. Men til sidst er det måske tilfældigheder, der er afgørende. Hvem topper til sidst, og hvem har stolpe ind. Jeg er ligeglad, hvordan det sker, bare vi vinder.”

Angriber, Ailton Almeida:

“Det har været helt fantastisk, og jeg har spillet mange kampe. Jeg har også afgjort nogle kampe og scoret nogle mål. Det er rigtig sjovt at være med til at vinde mesterskabet. Vi har været rigtig gode, og det er rigtigt fortjent. Vi har spillet rigtig god fodbold, og i Parken har vi vist smuk fodbold, og det har måske været lidt brasiliansk.”

Angriber, César Santín:

“Det var en god kamp og dejligt vi vinder. Nu har vi vundet to titler og vi har haft en god sæson også i UEFA Cuppen. Men vi vil mere end det, og det har vi nu muligheden for med mesterskabet.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu