Наши партнеры

MenuFCK-kommentarer efter FC København – Sparta Prag

Europa League

FC København vandt i går deres første gruppespilskamp i Europa League, da de vandt knebent med 1-0 hjemme i Parken. Københavnerne var dog tæt på at smide de tre point over styr i slutminutterne, men de blev reddet af keeper Johan Wiland. TotalBold.dk har samlet en række kommentarer fra FCK-lejren.

Bestyrelsesformand, Flemming Østergaard:

“Det er lidt skuffende, men vi havde kalkuleret med det. Det er et udtryk for, at vi ikke er oppe i gear endnu. Og selvom det lyder som en åndssvag undskyldning, så spiller vi tre kampe på en uge, og folk har ikke råd til det.”

“Vi har en ambition om, at bliver nummer et eller to i den her pulje. Og vi er på vej. Der mangler stadig lidt, men vi er ved at være det,” forklarer Østergaard til TV 3+.

Cheftræner, Ståle Solbakken:

“Jeg ved ikke, hvad der skete. Det burde være umuligt for Sparta Prag at skabe en så stor chance så få sekunder før tid. Mine spillere ville ikke være blevet lukket ud af stadion, hvis Sparta Prag havde scoret på den chance,” siger Ståle Solbakken til TV2 Sporten og uddyber:

“Jeg er glad for sejren, for nu er vi med i konkurrencen igen. Vi var det bedre hold på banen, og vi kontrollerede kampen. Nogle af spillerne mangler fortsat nogle procenter for at være i topform. Men vi kompenserede for det ved at være godt organiserede, og sejren var ikke i fare før få sekunder før slutfløjt.”

Målmand, Johan Wiland:

“Ja, det var en vigtig redning. Det føles rigtig godt lige nu. Det er altid svært at koncentrere sig, når man ikke rigtig har noget at lave, men jeg holdt mig i gang ved at snakke meget med mit forsvar,” forklarer han til B.T.

Forsvarer, Mikael Antonsson:

“Vi står stabilt og giver ikke mange chancer væk. Vi kommer foran 1-0, og derfra har vi så – næsten – fuld kontrol over Sparta Prag. Det var naturligvis skidt at de fik den sidste chance, men heldigvis så reddede Johan den. PSV vinder i dag, så de har fire point mens vi og Cluj begge har tre point, men vi vidste det ville blive en tight gruppe. Nu venter endnu en svær kamp på søndag når Esbjerg kigger forbi, men jeg kan roligt sige, at vi er klar,” siger han til klubbens hjemmeside.

Midtbanespiller og anfører, William Kvist:

“Selv om vi kontrollerer hele kampen, så kommer vi ikke rigtigt frem til de helt store chancer – og det gør de slet ikke. Sparta var i hvert fald dårlige her i Parken end Cluj var nede i Rumænien. Det var så også godt, at vi havde en keeper, som er der når han skal være der! I dag fik havde den det held der skulle til – og så var Dame N’Doye jo skarp ved scoringen til 1-0,” forklarer han til klubbens hjemmeside.

Kantspiller, Jesper Grønkjær:

“Det var en absolut godkendt præstation her til aften. Sparta er jo et historisk stort hold, et hold der har været mange gange i Champions League, men vi vinder fortjent – selvom det blev unødvendigt spændende til sidst. Jeg synes vi har rejst os efter kampen mod Apoel, og får bevist at vi specielt hjemme er et godt hold i Europa. Vi har taget endnu et skridt fremad, og det var vigtigt for både klubben og spillerne, at vi fik vist at vi stadig kan,” siger han til FCK.dk.

Angriber og målscorer, Dame N’Doye:

“Vi er tre gode spillere på toppen, og hvem der spiller er jo noget Ståle afgør. Men jeg var da ikke så overrasket over at starte inde, og så var jeg naturligvis glad for at score, for det var vigtigt vi vandt, og det var godt for mig, at jeg hjalp holdet med at få de tre point, nu hvor vi havde tabt nede i Cluj – men nu skal vi ud og vinde nogle flere kampe,” udtaler han til klubbens hjemmeside.

Læs også:

Johan Wiland reddede tre point til FCKKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu