Наши партнеры

MenuFCK-kommentarer efter CL-exit

Champions League

FC København led her til aften et nederlag på 3-1 til de cypriotiske mestre fra APOEL Nicosia. Det betyder, at københavnerne er ude af dette års Champions League, mens APOEL er med i bowlen ved Champions League-gruppespillet. TotalBold.dk har samlet en række FCK-kommentarer herunder.

Målmand, Jesper Christiansen:

“Jeg kan ikke forklare det. Vi kommer godt igen og har chancerne til at gå videre, men det er slet ikke god nok i første halvleg,” sagde Christiansen til TV 3 + og fortsatte:

“De får en chokstart og den ryster os lidt. Vi var egentlig forberedt på, at de ville komme blæsende i starten. Men det er en kæmpe skuffelse, jeg er rystet.”

Midtbanespiller, Hjalte Bo Nørregaard:

“Vi bliver spist af dem i første halvleg. De knuser os fysisk. Det var helt skidt i første halvleg. Det er klart, at det giver dem en masse tro, de har tilskuerne med sig, og desværre kunne vi ikke modstå presset.”

Midtbanespiller, William Kvist:

“Vi laver for mange fejl de første 20 minutter. Vi kommer bedre ud efter pausen og har et godt tag på dem, men vi mangler den sidste skarphed. Vi har kæmpet for det her i lang tid, lige fra sidste års kamp om guldet, så selvfølgelig er skuffelsen utrolig stor lige nu.”

Bestyrelsesformand, Flemming Østergaard:

“Jeg er ekstremt skuffet, Vi starter svagt Vi kunne ikke få den ind. Vi kom ikke ind i kampen. En masse nøglespillere var ekstremet nervøse,” udtalte Østergaard og fortsatte:

“Vi skal slå det hold. Men fiasko vil jeg ikke kalde det. Fiasko ville være, hvis vi ikke kom til at spille europæisk fodbold. Men det er klart, vi er ekstremt skuffede.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu