Наши партнеры

MenuFCK-keeper ude i seks uger

Dansk fodbold

FC Københavns førstemålmand, Jesper Christiansen, må sidde ude i de kommende seks uger, eftersom han har overrevet en sene i albuen delvist.

FC Københavns spillere, ledere samt tilhængere fik sig noget af en forstrækkelse, da Jesper Christiansen måtte bæres fra banen på en båre, efter at han var faldet uheldigt ned på sin arm i en nærkamp, som udspillede sig i slutminutterne i gårsdagens opgør mellem FC København og Brøndby IF, som endte 1-1.

De første meldinger lød på, at keeperen kunne være brækket, hvilket kunne betyde seks til otte ugers pause, men keeperen blev i dag scannet, hvorefter det stod klart, at omfanget af skaden ikke er så slemt som først antaget.

Christiansen har ikke fået noget brud i albuen. Der er derimod tale om en sene i albuen, som er delvist revet over.

”Der er ikke sket noget med knoglen i albuen, men vi kan konstatere en delvis overrevet sene i musklen bag på overarmen. Det er i princippet Jespers gamle skade, der er brudt op igen,” forklarer FCK-læge Anders Boesen til klubbens hjemmeside og uddyber:

”Umiddelbart tyder det på en pause på cirka seks uger, men det er klart at vi må vurdere skaden fra uge til uge. I den første uges tid skal Jesper dog holde armen så meget i ro som muligt, og så kan vi forhåbentlig stille og roligt trappe hans genoptræning op,” siger han.

Såfremt Christiansen holder sig inden for tidsrummet på seks uger, misser han fire SAS Liga-kampe samt to Europa League-opgør, mens han vil kunne gøre comeback mod HB Køge den 18. oktober.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu